Over Detachering

Detachering

Voor Singh Bouwpersoneel is detacheren veel meer dan het schuiven van CV’s. Wij vinden het namelijk belangrijk dat opdrachtgever én uitzendkracht een goed gevoel aan de samenwerking overhouden. En dus proberen we mensen te bemiddelen die niet alleen perfect op de taken zijn toegerust, maar ook perfect binnen het team passen. Niet een ‘het ging wel’ gevoel dus, maar de ‘dit beviel zo goed dat het jammer was toen hij of zij weer vertrok’ sensatie.

Projectdetachering

Iemand nodig voor een specifiek project? Dan vinden we een kandidaat die in die periode beschikbaar is en de voor het project benodigde kennis en kunde heeft. Het contract eindigt zodra het project is opgeleverd. Helder. Strak. En kostenefficiënt.

Detachering met uitzicht

Op zoek naar permanente versterking, maar geen zin om meteen alle risico’s te dragen? Geen probleem. Bij deze vorm van detachering komt de medewerker eerst bij ons in dienst. Zodra die periode eindigt, beslis je of je met de kandidaat verder wilt. Zo ja, dan heb je er een enthousiaste vaste medewerker bij. Gefeliciteerd!

Snel personeel nodig?

Met spoed op zoek naar geschikt personeel voor uw volgende project? Singh Bouwpersoneel staat voor u klaar!

0252 284 144
alexander@singh-bouwpersoneel.nl

Word jij ook een aanpakker in de bouw of techniek? Bekijk ons aanbod