Over ons

Als bouwgericht uitzendbureau begrijpen wij als geen ander hoe cruciaal het is om vakmensen te vinden die perfect passen bij een project. Met onze jarenlange ervaring in de bouwsector, hebben wij de kennis en expertise om projecten tot een succesvol einde te brengen.

Onze sterke relaties met opdrachtgevers en onze transparante werkwijze stellen ons in staat om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche. Zo kunnen wij onze sollicitanten de beste vacatures aanbieden en onze opdrachtgevers voorzien van het beste bouwpersoneel.

Eerlijkheid is een belangrijke waarde voor ons. Daarom hanteren wij een open en eerlijke communicatie met zowel onze opdrachtgevers als sollicitanten. Hierdoor weten alle partijen waar ze aan toe zijn en kunnen we samenwerken aan een succesvol project.

We begrijpen dat het vinden van betrouwbaar personeel een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers en vakmensen één vast aanspreekpunt. Zo weet je altijd wie je moet benaderen met vragen of opmerkingen. En als het gaat om wetgevingen zoals DBA (schijnzelfstandigheid) en de Waadi, nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. Wij werken volgens de huidige wetgevingen en zorgen ervoor dat we altijd correct handelen.

Kortom, wij zijn toegewijd aan betrouwbaarheid, transparantie en eerlijkheid. Wij zijn er om onze opdrachtgevers en vakmensen te ondersteunen en samen te bouwen aan een prachtige sector.

Ons beter leren kennen ?

Ons team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Sandeep Johal
Senior Recruiter
Alexander Thys
Commercieel directeur
Nick
Business development & HR
Cihan
Bouwkundig recruiter
Lienemijn
Back-office medewerker