Referenties

Remco – Timmerman

"Ik ben nu zes maanden werkzaam via dit uitzendbureau als timmerman. Het zijn echte professionals, ze zijn betrouwbaar en ik waardeer vooral de flexibiliteit en de snelle betalingen."

Rating:

Frank – Schilder

"Ik werk inmiddels een jaar via dit uitzendbureau als schilder. Wat mij opvalt, is de vrijheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid die ze bieden. Dankzij hen heb ik een perfecte balans tussen werk en privé kunnen vinden. Top service!"

Rating:

Ali – Loodgieter

"Ik was eerst bij een ander bureau, maar hier is het veel beter. Als loodgieter heb ik continu werk, mijn betalingen zijn altijd op tijd, en mijn contactpersoon is altijd bereikbaar. Goed bezig!"

Rating:

Richard – Timmerman

"Ik werk nu al twee jaar als timmerman via dit uitzendbureau. Altijd voldoende werk en betalingen komen stipt op tijd binnen. Mijn contactpersoon staat altijd klaar om vragen te beantwoorden."

Rating:

Willem – Loodgieter

"Als loodgieter heb ik bij verschillende bureaus gewerkt, maar dit is echt de beste ervaring tot nu toe. Ze waarderen mijn vakmanschap, betalen altijd op tijd en ik heb een vast contactpersoon."

Rating:

Mustafa – Timmerman

"Uitzendbureau goed. Contact is vlot en snel antwoord op me vragen. Maar werkplekken soms ver uit elkaar, dat is minpunt."

Rating:

Maarten – Schilder

"Dit uitzendbureau biedt me precies wat ik nodig heb: flexibiliteit, betrouwbaarheid en voldoende werk. Ik kan mijn werkweek naar eigen wens inrichten, wat zorgt voor een goede balans tussen werk en privé."

Rating:

Mark – Loodgieter

"Ik ben erg blij met de keuze voor dit uitzendbureau. Het feit dat ik een vast contactpersoon heb en altijd snel word betaald, maakt het werken een stuk aangenamer.’’

Rating:

Ömer – Timmerman

"Ik waardeer flexibiliteit en betrouwbare betalingen. Maar meer begeleiding willen bij vinden van projecten die bij me passen."

Rating:

Wim – Schilder

"Ik heb helaas niet dezelfde positieve ervaringen als de meeste anderen. Ik had moeite om de juiste projecten te vinden en voelde me niet gehoord door mijn contactpersoon. Het kan een eenmalig probleem zijn, maar het was voor mij genoeg om te vertrekken."

Rating:

José – Loodgieter

"Persoonlijke benadering heb ik nog niet eerder gehad bij andere buros. Mijn contactpersoon snapt wat ik nodig heb en regelt alles. Top!"

Rating:

Daan – Timmerman

"Als timmerman voel ik me echt gewaardeerd bij dit uitzendbureau. Ze hebben altijd werk voor mij en ik kan zelf kiezen wanneer ik wil werken. Een echte gamechanger voor mij."

Rating:

Peter – Schilder

"De communicatie en betrouwbaarheid zijn top! Het zou fijn zijn als er wat meer variatie was in de projecten waar ik aan kan werken. Maar al met al, een solide 4 sterren."

Rating:

Ahmet – Loodgieter

"Deze bureau goed. Veel vrijheid, kan werkweek naar me zin doen en altijd genoeg werk. Betaling ook altijd optijd. Aanrader dit!"

Rating:

Johan – Timmerman

"Ik werk nu een aantal maanden via dit uitzendbureau en de persoonlijke benadering en betrouwbaarheid maken een groot verschil. Altijd op tijd betaald en ik heb een vast contactpersoon die altijd voor mij klaarstaat. 5 sterren zonder twijfel!"

Rating:

Ons beter leren kennen ?