Detachering of Uitzending?

Detachering

“Bouw aan je project met vakbekwame specialisten precies wanneer je ze nodig hebt, zonder de lange termijn verplichtingen.”

Detachering biedt je de mogelijkheid om meer flexibiliteit in je personeelsbestand te hebben, financiële risico’s te verminderen en tijd te besparen op het gebied van personeelsadministratie. Het grootste voordeel is dat de gedetacheerde medewerkers voor langere tijd aan specifieke projecten kunnen werken.

Het concept van detachering zorgt voor meer flexibiliteit in de inzet van personeel voor jouw organisatie. De kandidaten werken bij jou, maar Singh Bouwpersoneel fungeert als hun formele werkgever. Singh Bouwpersoneel neemt de verantwoordelijkheid voor salarisbetalingen, secundaire arbeidsvoorwaarden en de volledige personeelsadministratie. Jij richt je op het bieden van het werk, de begeleiding en toezicht op de werkvloer. Hierdoor ben je niet gebonden aan werknemers, verminder je financiële risico’s en heb je vooraf duidelijkheid over de kosten. Kies voor de expertise van Singh Bouwpersoneel voor effectieve en efficiënte personeelsoplossingen en wij helpen jou bij elke stap.

Uitzending

“Flexibiliteit ontmoet snelheid: vind vandaag nog de juiste tijdelijke krachten voor jouw veranderende behoeften.”

Uitzenden biedt de mogelijkheid om snel te schakelen wanneer dit het meeste nodig is; een collega is ziek of onverwachts met verlof, de arbeidspiek is toch groter dan geanticipeerd of je weet gewoonweg niet zeker wat de nabije toekomst gaat voorspellen.

Door het inzetten van uitzendkrachten via Singh Bouwpersoneel kunnen bedrijven hun personeelsbezetting flexibel houden. Of het nu gaat om kortdurende of langdurige behoeften, tijdelijk personeel staat ter beschikking. Terwijl jij je concentreert op de taakverdeling, begeleiding en supervisie, zorgt Singh Bouwpersoneel voor loonadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden en personeelsadministratie van het personeel.

Onze aanpak

Ons beter leren kennen ?

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Hoe zit het met de wet en regelgeving?

Als uitzendbureau vinden we het belangrijk om te voldoen aan de wet- en regelgeving, om zo onze opdrachtgevers en uitzendkrachten te beschermen. Door ons aan deze regels te houden kunnen onze opdrachtgevers erop vertrouwen dat wij op een professionele en verantwoordelijke manier zaken doen. Dit zorgt voor een betrouwbare en langdurige samenwerking. Bovendien biedt het onze uitzendkrachten een veilige en stabiele werkomgeving, waarin zij zich kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen benutten. Door ons te houden aan de wet- en regelgeving dragen wij bij aan een eerlijke en duurzame arbeidsmarkt in de bouwsector.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van ZZP’ers?

Het biedt werkgevers flexibiliteit en gemak bij het vinden van geschikte bouwprofessionals. Zzp'ers hebben meestal meer ervaring en expertise dan reguliere werknemers, waardoor ze in staat zijn om snel en efficiënt werk te leveren. Daarnaast hoeft de werkgever geen sociale premies en belastingen te betalen, waardoor de kosten voor het inhuren van zzp'ers vaak lager zijn dan het inhuren van reguliere werknemers. Bovendien hoeft de werkgever zich geen zorgen te maken over het bieden van werkgelegenheidsgaranties, aangezien zzp'ers hun eigen verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden hebben.

Moet ik iemand inhuren via Detachering of via Uitzending?

De keuze tussen detachering en uitzending hangt af van jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Het belangrijkste verschil tussen detacheren en uitzenden is dat bij detacheren de werknemer voor een vooraf bepaalde periode bij de opdrachtgever wordt geplaatst, terwijl bij uitzenden de werknemer flexibel wordt ingezet bij verschillende opdrachtgevers.

Indien je iemand nodig hebt om een piek weg te werken, dan is uitzending wellicht de beste optie voor jou. Als je echter iemand nodig hebt voor een langere periode en misschien zelfs in eigen dienst wilt nemen na het traject, dan is detachering een betere keuze.

Wat gebeurt er als iemand niet komt opdagen of verzuimt?

Wanneer een vakman niet op komt dagen of verzuimt kan dit een grote impact hebben op de voortgang van een project. Het kan leiden tot vertragingen, extra kosten en frustraties. Daarom hechten wij veel waarde aan het werken met vakmensen die wij al kennen en vertrouwen. Dit zorgt ervoor dat wij een goed beeld hebben van hun betrouwbaarheid en kwaliteit van werk.

Het kan echter voorkomen dat zelfs de meest betrouwbare vakmensen om wat voor reden dan ook niet kunnen komen opdagen of verzuimen. In dat geval hebben wij een noodplan klaarliggen om ervoor te zorgen dat het project toch doorgang kan vinden. We zorgen dan zo snel mogelijk voor een vervanger die het werk kan overnemen. Op die manier minimaliseren wij de impact van het verzuim en kunnen we ervoor zorgen dat het project op schema blijft.

Hoe zit het met een bus & gereedschap?

Als je aangeeft welke vacatures jou het meest aanspreken, kunnen wij jou niet alleen van de benodigde gereedschappen voorzien, maar ook van een volledig uitgeruste bus waarin je deze gereedschappen kunt opbergen en meenemen naar de werklocatie. Het maakt niet uit hoe lang je werkzaam blijft bij ons, want zolang je bij ons werkt, blijft de bus gewoon bij jou op de oprit staan. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over het vervoeren van gereedschap naar de werklocatie en heb je altijd toegang tot de benodigde middelen om je werk op een efficiënte en professionele manier uit te voeren.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Dit laten wij helemaal aan jou over! Bij ons kun je doorgroeien van een algemene bouwmedewerker naar een specialistisch vakman, zoals een timmerman, metselaar, loodgieter of elektricien. Als je dit al bent, dan kun je ook doorgroeien naar een leidinggevende functie, zoals een voorman, uitvoerder of zelfs projectleider. Daarnaast helpen wij jou altijd om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen beschikbaar te stellen. Hierdoor kun je bijv. bijleren op het gebied van veiligheid of duurzaamheid in de bouw. Misschien heb je altijd al de ambitie gehad om je eigen zaak te beginnen, maar nooit de gelegenheid gehad om het allemaal uit te zoeken? Laat ons je ondersteunen en je helpen bij het vinden van eerlijke en goed betalende opdrachtgevers, zodat je snel aan de slag kunt.