Werving en selectie

  • Proactieve wervingsprofessionals
  • Altijd gericht op oplossingen
  • Meer efficiëntie en snellere matchings

Dynamische bouwsector

In de dynamische bouwsector is het vinden van het juiste talent geen gemakkelijke taak (anders zouden er niet zoveel uitzendbureaus zijn). Werving & Selectie is een dienst waarbij Singh Bouwpersoneel hooggekwalificeerd personeel identificeert, screent en selecteert dat direct in dienst treedt bij uw organisatie. Deze werknemers worden een integraal onderdeel van uw team, waarbij u als werkgever de administratieve verantwoordelijkheden en de begeleiding en het toezicht op deze werknemers gelijk op u neemt.

Onze aanpak

Ons beter leren kennen ?

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de wet en regelgeving?

Als uitzendbureau vinden we het belangrijk om te voldoen aan de wet- en regelgeving, om zo onze opdrachtgevers en uitzendkrachten te beschermen. Door ons aan deze regels te houden kunnen onze opdrachtgevers erop vertrouwen dat wij op een professionele en verantwoordelijke manier zaken doen. Dit zorgt voor een betrouwbare en langdurige samenwerking. Bovendien biedt het onze uitzendkrachten een veilige en stabiele werkomgeving, waarin zij zich kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen benutten. Door ons te houden aan de wet- en regelgeving dragen wij bij aan een eerlijke en duurzame arbeidsmarkt in de bouwsector.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van ZZP’ers?

Het biedt werkgevers flexibiliteit en gemak bij het vinden van geschikte bouwprofessionals. Zzp'ers hebben meestal meer ervaring en expertise dan reguliere werknemers, waardoor ze in staat zijn om snel en efficiënt werk te leveren. Daarnaast hoeft de werkgever geen sociale premies en belastingen te betalen, waardoor de kosten voor het inhuren van zzp'ers vaak lager zijn dan het inhuren van reguliere werknemers. Bovendien hoeft de werkgever zich geen zorgen te maken over het bieden van werkgelegenheidsgaranties, aangezien zzp'ers hun eigen verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden hebben.

Moet ik iemand inhuren via Detachering of via Uitzending?

De keuze tussen detachering en uitzending hangt af van jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Het belangrijkste verschil tussen detacheren en uitzenden is dat bij detacheren de werknemer voor een vooraf bepaalde periode bij de opdrachtgever wordt geplaatst, terwijl bij uitzenden de werknemer flexibel wordt ingezet bij verschillende opdrachtgevers.

Indien je iemand nodig hebt om een piek weg te werken, dan is uitzending wellicht de beste optie voor jou. Als je echter iemand nodig hebt voor een langere periode en misschien zelfs in eigen dienst wilt nemen na het traject, dan is detachering een betere keuze.

Wat gebeurt er als iemand niet komt opdagen of verzuimt?

Wanneer een vakman niet op komt dagen of verzuimt kan dit een grote impact hebben op de voortgang van een project. Het kan leiden tot vertragingen, extra kosten en frustraties. Daarom hechten wij veel waarde aan het werken met vakmensen die wij al kennen en vertrouwen. Dit zorgt ervoor dat wij een goed beeld hebben van hun betrouwbaarheid en kwaliteit van werk.

Het kan echter voorkomen dat zelfs de meest betrouwbare vakmensen om wat voor reden dan ook niet kunnen komen opdagen of verzuimen. In dat geval hebben wij een noodplan klaarliggen om ervoor te zorgen dat het project toch doorgang kan vinden. We zorgen dan zo snel mogelijk voor een vervanger die het werk kan overnemen. Op die manier minimaliseren wij de impact van het verzuim en kunnen we ervoor zorgen dat het project op schema blijft.