ZZP bemiddeling

Onze kwaliteitsgrens:

 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring
 • In het bezit van een ECHT VCA diploma
 • Nederlandsspreken
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
 • Eigen bus met set (gekeurde) gereedschappen

Haal het beste uit beide werelden: de onafhankelijkheid van een freelancer met de zekerheid van een gecontroleerde match.

Dagelijks horen wij de haat-liefdes relaties aan van gedupeerde opdrachtgevers in de bouw. ZZP’ers zijn tegenwoordig moeilijk te verkrijgen en staan ze vaak voor een dubbeltje extra of een paar kilometers dichterbij huis, al gauw bij een ander project. Daarnaast zeggen al hun boekhouders dat hun prijzen omhoog moeten vanwege de inflatie en onzekerheden in de markt. Én als kers op de taart heerst er ook nog wel eens onenigheid vanuit Opdrachtgever over de beloofde vakbekwaamheid van de ZZP’er. Al met al, de opgave wordt alsmaar groter om ZZP’ers te vinden waarop je kunt bouwen (én hun huidige prijsvoeringen helpen ook niet echt mee…).

Samenwerken

Singh Bouwpersoneel doet niet alsof er een magisch tegengif bestaat, ook wij struikelen soms wel eens over de beloofde vakbekwaamheid vanuit een zzp’er. Wat wij wél doen is deze realiteit accepteren en ervoor zorgen dat wij hiernaar handelen:

 • Zo werken wij alleen met ZZP’ers samen waarmee wij al een geruime tijd samenwerken óf vanuit gerenommeerde partijen/ partners referenties hebben ontvangen
 • Wij werken enkel met ZZP’ers die (tenminste) 6 jaar relevante werkervaring eigen zijn, hun eigen vervoer een gereedschappen en voldoende inzicht hebben om een klus zelfstandig en/of met collega’s tot een goed einde te brengen
 • Duidelijke afspraken gaan een samenwerking vooraf
 • Communicatie is transparant en open, zodat eventuele misverstanden kunnen worden voorkomen en opgelost
 • Wij bieden ondersteuning aan ZZP’ers bij het opstellen en bijhouden van hun boekhouding, zodat zij beter inzicht hebben in hun prijsvoering en financiële situatie
 • Wij streven ernaar om een eerlijke prijs te bieden aan ZZP’ers, rekening houdend met marktomstandigheden en inflatie, zodat zij gemotiveerd blijven en hun vakbekwaamheid kunnen behouden
 • Wij investeren in het opbouwen van duurzame relaties met ZZP’ers, waarbij wederzijds vertrouwen en respect centraal staan
 • Wij blijven constant op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en streven ernaar om opdrachtgevers en ZZP’ers te informeren en te begeleiden bij veranderingen en uitdagingen in de bouwsector.

Behoefte-inventarisatie

Uiteraard sturen wij niet zomaar iemand naar uw project! Wij zorgen dat na een behoefte-inventarisatie, een aantal interessante kandidaten per mail worden voorgesteld. U kunt dan a.d.h.v. hun werkervaring, prijs, woonplaats en beschikbaarheid- zélf kiezen welke ZZP’er u wilt uitnodigingen voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Hier krijgt u de mogelijkheid om zelf te beoordelen uit wat voor hout zij gesneden zijn.

Onze aanpak

Ons beter leren kennen ?

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de wet en regelgeving?

Als uitzendbureau vinden we het belangrijk om te voldoen aan de wet- en regelgeving, om zo onze opdrachtgevers en uitzendkrachten te beschermen. Door ons aan deze regels te houden kunnen onze opdrachtgevers erop vertrouwen dat wij op een professionele en verantwoordelijke manier zaken doen. Dit zorgt voor een betrouwbare en langdurige samenwerking. Bovendien biedt het onze uitzendkrachten een veilige en stabiele werkomgeving, waarin zij zich kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen benutten. Door ons te houden aan de wet- en regelgeving dragen wij bij aan een eerlijke en duurzame arbeidsmarkt in de bouwsector.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van ZZP’ers?

Het biedt werkgevers flexibiliteit en gemak bij het vinden van geschikte bouwprofessionals. Zzp'ers hebben meestal meer ervaring en expertise dan reguliere werknemers, waardoor ze in staat zijn om snel en efficiënt werk te leveren. Daarnaast hoeft de werkgever geen sociale premies en belastingen te betalen, waardoor de kosten voor het inhuren van zzp'ers vaak lager zijn dan het inhuren van reguliere werknemers. Bovendien hoeft de werkgever zich geen zorgen te maken over het bieden van werkgelegenheidsgaranties, aangezien zzp'ers hun eigen verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden hebben.

Moet ik iemand inhuren via Detachering of via Uitzending?

De keuze tussen detachering en uitzending hangt af van jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Het belangrijkste verschil tussen detacheren en uitzenden is dat bij detacheren de werknemer voor een vooraf bepaalde periode bij de opdrachtgever wordt geplaatst, terwijl bij uitzenden de werknemer flexibel wordt ingezet bij verschillende opdrachtgevers.

Indien je iemand nodig hebt om een piek weg te werken, dan is uitzending wellicht de beste optie voor jou. Als je echter iemand nodig hebt voor een langere periode en misschien zelfs in eigen dienst wilt nemen na het traject, dan is detachering een betere keuze.

Wat gebeurt er als iemand niet komt opdagen of verzuimt?

Wanneer een vakman niet op komt dagen of verzuimt kan dit een grote impact hebben op de voortgang van een project. Het kan leiden tot vertragingen, extra kosten en frustraties. Daarom hechten wij veel waarde aan het werken met vakmensen die wij al kennen en vertrouwen. Dit zorgt ervoor dat wij een goed beeld hebben van hun betrouwbaarheid en kwaliteit van werk.

Het kan echter voorkomen dat zelfs de meest betrouwbare vakmensen om wat voor reden dan ook niet kunnen komen opdagen of verzuimen. In dat geval hebben wij een noodplan klaarliggen om ervoor te zorgen dat het project toch doorgang kan vinden. We zorgen dan zo snel mogelijk voor een vervanger die het werk kan overnemen. Op die manier minimaliseren wij de impact van het verzuim en kunnen we ervoor zorgen dat het project op schema blijft.